IĞDIR / MERKEZ - Hakveyis İlkokulu

Baturhan KUMTEPE - Okul Müdürü - Eğitim Yöneticisi

1984 yılında Iğdır ili Aralık ilçesinde doğdu. Eğitimine Kahramanmaraş Elbistan´da başladı. İlkokulu İstiklal İlkokulunda, Orta Okulu Elbistan Ortaokulunda, ve Liseyi Mükrimin Halil Lisesinde okudu. Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 2005 yılında mezun oldu. Atatürk Üniversitesi /Açık öğretim Fakültesi/İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünden 2019 yılında mezun oldu. Iğdır Üniversitesi/Lisansüstü Eğitim Enstitüsü/İş Sağlığı ve Güvenliği alanında Tezli Yüksek Lisansını 2021 yılında tamamladı.

2006 Yılında IĞDIR İli ARALIK İlçesinde Ortaköy İlköğretim Okuluna Sınıf Öğretmeni olarak göreve başladı. Aralık Kazım Karabekir Paşa İlkokulunda Sınıf öğretmeni olarak görev yaptı. 2008-2009 Eğitim Öğretim yılında Yukarı Topraklı İlköğretim Okulunda Müdür Yardımcılığı görevine vekâlet etti.2010-2012 Yılları arasında Ortaköy İlköğretim Okulunda Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni olarak görev yaptı.01.03.2012 Tarihinde Aralık Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne Müdür Yardımcısı olarak atandı. 05.12. 2014 tarihinde Reşat Sürkit Yakup Akil İlkokuluna okul müdürü olarak atandı. 01.07.2019 tarihinde görev süresi dolması sonucunda Hakveyis İlkokuluna Okul Müdürü olarak atandı ve halen bu görevi yürütmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.